Hanoi Hannah Richmond

Sector
Hospitality
Location
Richmond, VIC
Client
Simon Blacher

Hanoi Hannah New Quarter is our latest exciting new venture with Commune Group to expand their ever-popular Hanoi Hannah empire.

The new inner-city location presented an opportunity for a more refined and contemporary fit out whilst maintaining the strong Hanoi Hannah brand identity. This was achieved through a combination of exposed / recycled materials and retro furniture which was onset by sleek matt black joinery details and contemporary finishes. The overhead rattan joinery is a defining feature within the space. The rattan upholstery introduces a beautiful warmth and layer of texture and when light up at night, creates a euphoric glow that can be seen from the street.

The ever-buzzing Richmond dining scene meant it was important to create a flexible and dynamic restaurant that could equally cater for a business lunchtime clientele or late-night diner crowd. This has been accomplished through a careful selection of light and dark tones, window treatments and feature lighting.

Project Timeline


Services

Feasibility
Town Planning
Interior Design
Contract Administration

Area and Staff

Venue Size M²

237

No. Staff

20

Seating Breakdown

Indoor Seats: 110

Construction Cost

$550k