The Deli Co.

Sector
Hospitality
Location
Highett

Beneath a new apartment building in Highett, Ewert Leaf have designed the fit out for a new organic fine food store.

The design incorporates shelving for packaged goods, a walk-in cheese room, a servery counter and tables for fresh produce and cheese for tasting.

The colours of concrete and natural timber are contrasted by the cool blue of timber lining boards, table supports and the metal frame of the cheese room.

Floors are dominated by large concrete tiling, with the servery counter and produce tables highlighted by Spanish feature tiles.

Interest is created and volume broken up by metal and timber light fittings hanging at varying heights over the produce tables.

Project Timeline

Interior Design

Area and Staff

Land Size M²

185

No. Staff

4

Construction Cost

$200k