LEVI

Sector
Hospitality
Location
Murrumbeena, VIC
Client
Harry Butler

A former denim factory, LEVI brings light and colour to an unexpected setting.

As you walk through the striking blue and white façade, the surprisingly vast interior is bathed in light by the numerous insertions through the roofline. Polished concrete, warm timber seating and recycled brick planters greet the customer under a fully retractable courtyard roof.

The long interior space is carefully sectioned into seating experiences by custom steel framed glazing walls. The reclaimed timber floor contrasts the blue and white painted brick walls, whilst the lush greenery that creeps into the spaces gives the white lignin boards ceilings. All gravitating around a central tree protruding through the roof, flooding the space with light and nature.

At the rear, the kids area with secret compartments, and private dining conservatory give this venue an immersive experience for food and interior addicts alike.

Area & Staff

Venue Size M²

430

No. Staff

20

Seating

Indoor

170

Construction Cost

$800k